Endret: 20 okt 2016     Opprettet: 24 mai 2011

2010-12

1. Tilskudd til renovering av baderom

Den nye Plan- og Bygningsloven stiller krav til at renovering av baderom nå er søknadspliktig. Det stilles også krav til at søker er godkjent for å utføre slikt arbeid. Borettslaget må derfor videreføre disse kravene i forhold til den tilskuddsordningen som er etablert for renovering av baderom.

Dette betyr at de som søker om utbetaling av tilskudd til renovering av bad må dokumentere at kravene i den nye Plan- og Bygningsloven er tilfredsstilt. Ved mangel på dokumentasjon vil tilskudd ikke utbetales.

2. Kasting av juletrær

Når den tid kommer kan juletrær settes ved enden av blokka, så vil driftspersonalet fjerne dem.

3. Bruk av radiatorer

Vær obs på radiatorrørene kan fryse og dermed sprekke, hvis du lufter vinterstid uten at varmen er slått på – særlig nå som det er så kaldt. Det er bedre å lufte raskt og effektivt enn å ha vinduet på gløtt hele tiden. Husk – det er dyrt å fyre for kråkene!

4. Bruk av fyrverkeri

Det er ikke er tillatt å sende opp fyrverkeri fra balkongen. Det er kun tillatt å sende opp fyrverkeri fra den asfalterte lekeplassen. Vis hensyn til egen og andres sikkerhet. Det er kun bakkefyrverkeri som er tillatt.

5. Bretting av papp og papir som skal kastes i avfallsbeholderne

Papp og papir som skal kastes i avfallsbeholderne må brettes eller deles slik at de kan kastes ned i beholderne. Det er visst noen som tror at pappkartonger og annet stort hopper opp i beholderne av seg selv, bare man setter dem fra seg ved siden av. Det gjør de ikke!

6. Styremøter vinter/vår 2011

Datoer for de første styremøtene vinter/vår 2010 er nå fastsatt;

18. januar, 15. februar, 15. mars og 12. april. Alle møtene avholdes på tirsdager og begynner kl 1730. Henvendelser til styret kan rettes til plogv@online.no eller legges i styrets postkasse på forsiden av Emil Korsmos vei 16-18-20.