Endret: 20 okt 2016     Opprettet: 4 jan 2012

2011-12

1. Ny dekoder fra Canal Digital

Canal Digital vil levere nye dekodere til borettslaget i januar 2012. mer informasjon kommer. For info om dekoderen, se www.canaldigital.no.

2. Asfaltarbeider ved garasjene i Emil Korsmos vei

Asfalteringen ved garasjene i Emil Korsmos vei er forsinket pga problemer hos entreprenøren. Det vurderes nå om resten av asfalteringen må utsettes til våren.

3. Låsing av garasjer

Det har vært tilfeller av innbrudd i garasjeanlegget i Emil Korsmos vei. Pass på at garasjen holdes låst også når den er tom.

4. Markiser på balkongene

Mange beboere må benytte markisene på vinterstid pga lav sol. Kanskje mekanismen bør smøres? En liten omgang med “verktøy på boks” kan sikkert bidra til en smertefri og lydløs betjening av markisen.

5. Lufting/radiatorer

Pass på at det står varme på radiatoren hvis du skal lufte i sterk kulde. Hvis ikke kan vannet i radiatoren fryse, og det kan føre til sprekkdannelser og vannlekkasjer. Ved slike skader vil andelseier bli belastet for borettslagets egenandel på vår forsikring.

6. Bruk av p-plasser

Det er vanskelig å finne p-plasser i vårt område. Har du garasje eller reservert p-plass – vær snill å bruke denne, så gjør du hverdagen enklere både for besøkende og andre beboere.

7. Kasting av juletrær

“Brukte” juletrær kan settes ved enden av blokka mot veien, så vil de samles inn. Dersom trærne kastes fra balkong må de fraktes vekk fra plenene.

8. Fyrverkeri

Det er kun tillatt å sende opp fyrverkeri fra åpne plasser. Håndholdt fyrverkeri er ikke tillatt. Vær varsom, og sørg for å rydde opp etter bruk.