Endret: 20 okt 2016     Opprettet: 22 apr 2014

2014-04

1. Renovering av borettslagets lekeplasser

Styret er nå i ferd med å inngå avtale med entreprenør for renovering av borettslagets lekeplasser. De fysiske arbeidene vil trolig utføres i mai/juni.

2. Tilbud om utskifting av original entrédør til boligen

Omtrent 100 andeler har fremdeles original entrédør, som har dårlig lydtetting og dårlig sikring mot innbrudd og brann i forhold til nye dører. Styret inngår i disse dager en rammeavtale om levering av nye entrédører til borettslaget, slik at de som har gammel dør kan få en ny til gunstig pris. Døren betales av andelseier, men borettslaget vil tilby en rentefri avbetaling på 6 måneder for dem som ønsker.

Et skjema for bindende påmelding med priser og praktisk informasjon vil bli delt ut til de aktuelle andelseierne om kort tid.

3. Ladestasjoner til EL-biler

4 ladestasjoner for el-biler vil bli etablert på den store p-plassen i Emil Korsmos vei i løpet av våren. Plassene vil leies ut til kr. 300,- pr måned inkl. strøm. De som er interessert i å leie p-plass med ladestasjon kan melde seg via e-post post@plogveien.no, eller pr brev til Plogveien Borettslag, Johan Hirsch vei 22, 0678 Oslo. Ved overtegning blir plassene tildelt ved loddtrekning.

4. Kontroll av brannvernstatus

Borettslaget vil i løpet av våren gjennomføre ny kontroll av brannvern-status i alle andeler. Kontrollen utføres av Norsk Brannvern AS. Styret minner om at andelseier plikter å gi adgang for kontroll, som vil bli varslet i god tid.

5. Årets generalforsamling

Årsberetning og innkalling til årets generalforsamling er nå delt ut. Generalforsamlingen avholdes onsdag 30. april kl. 1900 i aulaen på Høyenhall skole. Det avholdes et beboermøte etter at generalforsamlingen er avsluttet. Vel møtt.