8 nov 2016

2016-01

Beboerinformasjon januar 2016

1.   Vedlikeholdsarbeid

 

Det ble tidligere i høst informert om planlagte vedlikeholdsarbeider. Enkelte arbeid pågår fortsatt, og nye aktiviteter skal startes opp:

 

•      Høytrykksspyling av avløpsrør. Dette er nå gjennomført i nær halve borettslaget. Arbeidet fortsetter nå på nyåret. Berørte andelseiere vil bli varslet i forkant, og er ansvarlig for å sikre adgang til boligen i forbindelse med arbeidene.

 

•      Rensing av ventilasjonskanaler. Borettslaget har inngått avtale med Power Clean Ventilasjon AS om rensing av ventilasjonskanaler som har avtrekk fra bad og kjøkken. Arbeidet starter nå i januar. Berørte andelseiere vil bli varslet i forkant, og er ansvarlig for a sikre adgang til boligen i forbindelse med arbeidene.

 

•      Beskjæring av beplantning. Den varslede beskjæring av borettslagets beplantning vil starte nå i januar. Arbeidet vil bli utført av gartnerfirmaet Treglede AS (www.treglede.no), og beskjæringen tilpasses i forhold til hva som er riktig for den enkelte plantetype. Typisk vil døde og syke trær bli tatt ned, og tørre/skadede greiner vil bli fjernet.  Trekroner vil bli beskåret for å gi bedre vekstforhold samt å bedre sikt og solforhold for andeler som har særlig mye skygge fra beplantning. I tillegg vil beplantning rundt blokkene bli stelt i tråd med det som er riktig for de enkelte plantetypene.

 

For alles sikkerhet ber vi om at ferdsel i nærhet og under trær der det pågår arbeid ikke må fore komme.