2 nov 2016

2016-08

Beboerinformasjon august 2016

 

 

1.   Lås garasjen

Den siste tiden har det blitt registrert at mange ikke låser garasjene sine. Alle garasjer bør være låst slik at uvedkommende ikke kan ta seg inn i garasjeanleggene, spesielt med tanke på tyveri. Det har vært tyverier i to av garasjene den siste måneden, så vær påpasselig med dette.

 

 

2.   Etablert HC-parkering

Etter ønske fra beboere har vi vært i kontakt med bymiljøetaten. De har nå etablert og skiltet 3 stk HC p-plasser i Plogveien utenfor blokk 18.

 

 

3.   Parkeringsplasser

Vi ser at det er flere i borettslaget som har parkeringsplass, men ikke benytter denne og parkerer i gata. Da det er stor etterspørsel etter parkeringsplasser ber vi dere gjøre en vurdering av behovet for parkeringsplass. Vi kommer til å ta en gjennomgang av parkeringsplassene i forhold til hvilket vognkort som er levert. Der parkeringsplassene «alltid» står tomme eller der det står en annen bil enn levert vognkort vil andelseier bli kontaktet.

 

 

4.   Get skjema

17 august mottok alle beboerne skriv i postkassen som omhandler overgangen til Get. Der ber vi dere se over at dere har mottatt det dere bestilte, om det er noe som mangler vennligst fyll ut svarslippen og lever i postkassen utenfor styrerommet eller på mail: kontor@plogveien.no

 

 

5.   Grillfest

På grunn av ustabilt vær fremover akter ikke bo- og miljøkomiteen å arrangere noen grillfest i år, vi håper på forståelse for dette da det måtte avlyses i fjor på grunn av regn og dårlig vær.