Endret: 6 jun 2017     Opprettet: 18 apr 2017

2017-04

1.   Fast ansettelse av kontormedarbeider 2.   GET – utvidelse av felles TV-tilbud 3.   Nye ladestasjoner for ladbar motorvogn 4.   Utleie av el-sykler til borettslagets beboere 5.   Lufting av hunder i borettslaget 6.   Generalforsamling og beboermøte

PLOGVEIEN BORETTSLAG

www.plogveien.no

Beboerinformasjon april 2017

 

1.   Fast ansettelse av kontormedarbeider

Det er med glede vi kan opplyse at vår innleide kontormedarbeider Siri Trøan Rensmoen har takket ja til tilbud om fast ansettelse som ny kontormedarbeider i Plogveien borettslag. Siri har vært innleid via vikarbyrå siden vår tidligere kontormedarbeider Karin Jacobsen sluttet i fjor. Vi har vært svært fornøyd med Siri sin innsats, og hun trives godt hos oss. Siri har fast ansettelse fra 1. mai.

 

2.   GET – utvidelse av felles TV-tilbud

Borettslaget har inngått avtale med GET om utvidelse av TV-tilbudet. Dette er allerede aktivert og innebærer at andelene får større frihet til å velge blant flere kanaler samt strømmetjenester – uten at dette faktureres ekstra til hver enkelt.

 

Det nye tilbudet består av:

 

·         HBO Nordic – filmer og tv-serier

·         Norsk toppfotball – Alle kamper fra Eliteserien og Obos-ligaen

·         Tippekampen fra Premier League hver lørdag kl 16:00

·         Viasat Sport med NHL, UFC, NFL og europeisk topphåndball

·         FilmFavoritter – Over 200 filmtitler

·         Britiske serier (Cirkus), dokumentarer og naturprogrammer (Curio)

 

Det er et poengsystem som setter begrensninger for hvilke kanaler og tjenester man kan ha samtidig, men man kan når som helst bytte mellom kanaler og tjenester uten omkostninger. I Start-pakken har vi 50 poeng. Informasjon om hvordan velge innhold på www.get.no/v3/tv/velg-ditt-innhold

 

De som ikke foretar seg noe vil for det meste beholde de kanalene de har i dag. GET har også lansert tv i nettleser som dere kan prøve ut på www.get.no/tv.  Mer informasjon vil komme fra GET.

 

3.   Nye ladestasjoner for ladbar motorvogn

Styret har besluttet å utvide antall ladeplasser for ladbar motorvogn i borettslaget. I første omgang blir antallet på p-plassen i Emil Korsmos vei utvidet med 6 plasser – slik at det da totalt sett er 10 plasser tilgjengelig. Dette arbeidet forventes å være ferdig i løpet av mai måned.

 

Er du interessert i å leie plass for ladbar motorvogn? Ta kontakt med styrekontoret på post@plogveien.no og meld din interesse. Styret vurderer opprettelse av ytterligere plasser, men det avhenger blant annet av hvor stor interessen er.    

 

4.   Utleie av el-sykler til borettslagets beboere

I samarbeid med OBOS og leverandøren WattWorld har borettslaget etablert utleie av el-sykler for våre beboere. Det er satt opp 2 utleieplasser med 5 sykler – totalt 10 sykler er til utleie. Gå inn på www.wattworld.no for å registrere deg. I følge WattWorld blir syklene satt ut nå fram mot mai måned.

 

5.   Lufting av hunder i borettslaget

Vi minner om at det er båndtvang på borettslagets eiendom, og at enhver hundeeier må plukke opp etter at hunden har gjort fra seg. Da får vi et triveligere utemiljø for alle. Manglende bruk av bånd eller opprydding kan gjerne påtales (på en normalt høflig måte) overfor den hundeeier det gjelder.

 

6.   Generalforsamling og beboermøte

Onsdag 19. april kl. 19:00 avholdes årets generalforsamling i Aulaen på Høyenhall skole. Etter at generalforsamlingen er avsluttet vil det bli et beboermøte hvor det er åpent for å ta opp andre spørsmål man måtte ha. Vel møtt.

 

 

Med vennlig hilsen

for Styret

 

Thomas Hammer Tveit (sign.)

Styreleder