Endret: 13 feb 2019     Opprettet: 3 jan 2019

Beboerinformasjon desember 2018

1. Digital kommunikasjon med andelseierne fra Obos 2. Bilutleie 3. Lufting av radiatorene 4. Papp avfall 5. Ro i leilighetene 6. Kasting av juletrær 7. Bruk av fyrverkeri

PLOGVEIEN BORETTSLAG

www.plogveien.no

Beboerinformasjon desember 2018

 

1.      Digital kommunikasjon med andelseierne fra Obos

Vi i styret vet at mange ønsker å motta informasjon digitalt. OBOS vil på vegne av boligselskapene sende en SMS fra nummer 1929 til hver enkelt boligeier, hvor de ber om samtykke til digital kommunikasjon.

 

Dersom du samtykker, vil blant annet, årsrapport, tredjepartsopplysninger (ligningsoppgaver) brev og fakturaer kunne bli sendt pr e-post, og enkelte varslinger på SMS.

 

Vi i styret er opptatt av å sørge for at den enkelte får informasjon på en enklest mulig måte. På denne måten kan vi både få tilfredsstilt den enkeltes behov for effektiv kommunikasjon og redusere bruk av papir.

 

Vi oppfordrer derfor alle våre eiere til å gi samtykke til digital kommunikasjon.

 

2.      Bilutleie

Vi minner om at bilen fra Avis er klar til bruk. Den står på parkeringsplassen innenfor bommen i Emil Korsmosvei. Last ned appen Zipcar Scandinavia og meld deg inn. Gjør da en fullstendig innmelding med alt av informasjon de ber om. Etter at dere har meldt dere inn går søknaden til Avis for godkjenning. Når medlem er godkjent vil denne få en e-post om at alt er klart og han/hun kan leie bil.

 

Lufting av radiatorene

Dersom du opplever redusert effekt fra en radiator – kontroller da om radiatoren trenger lufting. Dette gjøres med lufteventilen øverst på den enkelte radiator. Er du i tvil om hvordan dette gjøres – kontakt driftspersonalet.

Ikke gå fra åpne vinduer uten tilsyn over lengre tid. I kalde perioder kan da vannet i radiatoren under vinduet fryse – og radiatoren sprekker. Dette er årsak til flere vannlekkasjer hvert år. I slike tilfeller vil andelseier kunne bli belastet for egenandel ved bruk av borettslagets forsikring.

 

Papp avfall

Papp må kappes/skjæres før det legges i pappbeholderen, hele esker tar unødvendig plass og beholderne blir raskere fulle. Tomme esker eller annet skal ikke plasseres ved siden av søppelsjakt.

 

Ro i leilighetene 

Husordensreglene punkt 3-1 sier følgende om ro i leilighetene.

(1) Det skal være ro i leilighetene fra 22:00 til 06:00.

 (2) Musikkøvelser er ikke tillatt etter 21:00. 

(3) Lydanlegg må benyttes med varsomhet. 

(4) Lek i innendørs fellesarealer er ikke tillatt. 

(5) Banking, boring etc. er ikke tillatt på søndag og offentlig høytidsdag. Slik aktivitet er kun tillatt på hverdag 08:00-21:00 og lørdag 10:00-17:00.

 

Det er viktig at alle følger de angitte tidspunkt, husk også at det er lytt mellom leilighetene og vis hensyn til dine naboer.

 

Kasting av juletrær

Vi går mot juletider, og om en stund skal juletrærne kastes ut. Vær da snill å legge treet fram på plenen mot gaten – eller ved endevegg mot gaten – slik at det blir enklere for driftspersonalet å fjerne dem.

Bruk av fyrverkeri

Det er kun tillatt å sende opp fyrverkeri fra åpne plasser. Oppskyting av fyrverkeri fra balkong er forbudt i hele Oslo. Håndholdt fyrverkeri er heller ikke tillatt. Vær varsom, og sørg for å rydde opp etter bruk.

 

Styret vil forøvrig benytte anledningen til å ønske alle beboere en riktig god jul og et godt nytt år! 

 

 

Med vennlig hilsen

for Styret

0171 Plogveien Borettslag
_________________________________________
Siri Trøan Rensmoen 
Kontormedarbeider


Styrekontoret: tlf: 22 27 79 34
Driftspersonalet: tlf: 22 26 42 29

E-post: post@plogveien.no / drift@plogveien.no 

Nettsider: www.plogveien.no 
_________________________________________