Endret: 24 mar 2020     Opprettet: 17 des 2019

Beboerinformasjon desember 2019

1. Avvikling av tilskudd i forbindelse med VVS-tiltak 2. Lufting av radiatorene 3. Papp avfall 4. Fullt i søppelkassa? 5. Ro i leilighetene 6. Kasting av juletrær 7. Bruk av fyrverkeri 8. Ikke la vinduet i oppgangen stå åpent 9. Første søndag i advent

Plogveien Borettslag

www.plogveien.no

 

 

Beboerinformasjon desember 2019

 

1. Avvikling av tilskudd i forbindelse med VVS-tiltak

Tilskudd for skifte av stoppekraner, legging av membran og skifte sluk avvikles da det ble besluttet å rehabilitere borettslaget med alternativ 1 MÅ, da dette vil være en del av rehabiliteringen.

 

2. Lufting av radiatorene

Dersom du opplever redusert effekt fra en radiator – kontroller da om radiatoren trenger lufting. Dette gjøres med lufteventilen øverst på den enkelte radiator. Er du i tvil om hvordan dette gjøres – kontakt driftspersonalet.

Ikke gå fra åpne vinduer uten tilsyn over lengre tid. I kalde perioder kan da vannet i radiatoren under vinduet fryse – og radiatoren sprekker. Dette er årsak til flere vannlekkasjer hvert år. I slike tilfeller vil andelseier kunne bli belastet for egenandel ved bruk av borettslagets forsikring.

Ikke reis fra en leilighet med et åpent vindu samtidig som radiatoren er av.

 

3. Papp avfall

Papp må kappes/skjæres før det legges i pappbeholderen, hele esker tar unødvendig plass og beholderne blir raskere fulle. Tomme esker eller annet skal ikke plasseres ved siden av søppelsjakt.

 

4. Fullt i søppelkassa?

Dersom søppelkasseanlegget nærmest deg er fullt, gå til neste.

 

5. Ro i leilighetene 

Husordensreglene punkt 3-1 sier følgende om ro i leilighetene.

(1) Det skal være ro i leilighetene fra 22:00 til 06:00.

 (2) Musikkøvelser er ikke tillatt etter 21:00. 

(3) Lydanlegg må benyttes med varsomhet. 

(4) Lek i innendørs fellesarealer er ikke tillatt. 

(5) Banking, boring etc. er ikke tillatt på søndag og offentlig høytidsdag. Slik aktivitet er kun tillatt på hverdag 08:00-21:00 og lørdag 10:00-17:00.

 

Det er viktig at alle følger de angitte tidspunkt, husk også at det er lytt mellom leilighetene og vis hensyn til dine naboer.

 

6. Kasting av juletrær

Vi går mot juletider, og om en stund skal juletrærne kastes ut. Vær da snill å legge treet fram på plenen mot gaten – eller ved endevegg mot gaten – slik at det blir enklere for driftspersonalet å fjerne dem.

 

7. Bruk av fyrverkeri

Det er kun tillatt å sende opp fyrverkeri fra åpne plasser. Oppskyting av fyrverkeri fra balkong er forbudt i hele Oslo. Håndholdt fyrverkeri er heller ikke tillatt. Vær varsom, og sørg for å rydde opp etter bruk.

 

8. Ikke la vinduet i oppgangen stå åpent

 

9. Første søndag i advent

Som tradisjonen tro markerte vi første søndag i advent med tenning av juletrærne våre. Det ble servert gløgg og pepperkaker, Østre Aker Musikkorps spilte for oss, vi sang og gikk rundt juletrærne🎄. Arrangementet ble avsluttet med at barna kjørte med hest og vogn, NISSEN var med og delte ut julestrømpe til barna etter turen

 

Styret og medarbeiderne i borettslaget vil forøvrig benytte anledningen til å ønske alle beboere en riktig god Jul og et godt nytt år! 

 

Med vennlig hilsen

for Styret

0171 Plogveien Borettslag
_________________________________________
Siri Trøan Rensmoen 
Kontormedarbeider


Styrekontoret: tlf: 22 27 79 34
Driftspersonalet: tlf: 22 26 42 29

E-post: post@plogveien.no / drift@plogveien.no 

Nettsider: www.plogveien.no 
_________________________________________