Endret: 3 jan 2019     Opprettet: 20 nov 2018

Beboerinformasjon november 2018

1. Informasjonsmøte om rehabilitering 2. Bilutleie 3. Bruk av radiatorer i vinterhalvåret 4. Papp avfall 5. Julegrantenning 6. Interessert i ekstraarbeid?

PLOGVEIEN BORETTSLAG

www.plogveien.no

Beboerinformasjon november 2018

1.        Informasjonsmøte om rehabilitering

25 oktober ble det holdt infarmasjonsmøte om rehabilitering av borettslaget. De som ønsker protokoll fra dette kan ta kontakt med kontoret, epost: kontor@plogveien.no eller tlf: 22 27 79 34 (tirsdager fra 10-15)

 

2.        Bilutleie

Bilen fra Avis er nå klar til bruk. Den står på parkeringsplassen innenfor bommen i Emil Korsmosvei. Last ned appen Zipcar Scandinavia og meld deg inn. Gjør da en fullstendig innmelding med alt av informasjon de ber om. Etter at dere har meldt dere inn går søknaden til Avis for godkjenning. Når medlem er godkjent vil denne få en e-post om at alt er klart og han/hun kan leie bil.

 

Bruk av radiatorer i vinterhalvåret

Dersom du opplever redusert effekt fra en radiator – kontroller da om radiatoren trenger lufting. Dette gjøres med lufteventilen øverst på den enkelte radiator. Er du i tvil om hvordan dette gjøres – kontakt driftspersonalet.

Ikke gå fra åpne vinduer uten tilsyn over lengre tid. I kalde perioder kan da vannet i radiatoren under vinduet fryse – og radiatoren sprekker. Dette er årsak til flere vannlekkasjer hvert år. I slike tilfeller vil andelseier kunne bli belastet for egenandel ved bruk av borettslagets forsikring. 

Papp avfall

Papp må kappes/skjæres før det legges i pappbeholderen, hele esker tar unødvendig plass og beholderne blir raskere fulle. Tomme esker eller annet skal ikke plasseres ved siden av søppelsjakt.

 

Julegrantenning

2.desember er det første søndag i advent. Dette markeres med julegrantenning, sang, gløgg og pepperkaker i regi av borettslaget. Det vil også bli kjørt hest og kjerre rundt i borettslaget. Eget skriv blir hengt opp i oppgangene. Har du lyst til å hjelpe oss med organiseringen av dette ta kontakt med Nina Christoffersen i bo- og miljøkomitéen på e-post: ninachr67@gmail.com

 

Interessert i ekstraarbeid?

Drift har et behov for hjelp med snømåking i helgene fremover, om det kommer snø (desember-mars). Vi lurer derfor på om noen har lyst/mulighet eller kjenner noen som kunne tenke seg slik type arbeid. Det kan hende vi velger en tredjepartsløsning. Foreløpig kan man melde sin interesse til drift via e-post: drift@plogveien.no

 

 

Med vennlig hilsen

for Styret

0171 Plogveien Borettslag
_________________________________________
Siri Trøan Rensmoen 
Kontormedarbeider


Styrekontoret: tlf: 22 27 79 34
Driftspersonalet: tlf: 22 26 42 29

E-post: post@plogveien.no / drift@plogveien.no 

Nettsider: www.plogveien.no 

Facebook: Plogveien borettslag
_________________________________________