23 des 2020

Beboerinformasjon desember 2020

Lufting av radiatorene

Dersom du opplever redusert effekt fra en radiator – kontroller da om radiatoren trenger lufting. Dette gjøres med lufteventilen øverst på den enkelte radiator. Er du i tvil om hvordan dette gjøres – kontakt driftspersonalet. Ikke gå fra en leilighet med et åpent vindu samtidig som radiatoren er av. Da kan vannet fryse og radiatoren sprekke.

Papp og avfall

Papp må kappes/skjæres før det legges i pappbeholderen, hele esker tar unødvendig plass og beholderne blir raskere fulle. Tomme esker eller annet skal ikke plasseres ved siden av søppelsjakt. Dersom søppelkasseanlegget nærmest deg er fullt, gå til neste.

 

Juletrær

Vi går mot juletider, og om en stund skal juletrærne kastes ut. Vær da snill å legge treet fram på plenen mot gaten – eller ved endevegg mot gaten – slik at det blir enklere for driftspersonalet å fjerne dem.

Bruk av fyrverkeri

Det er kun tillatt å sende opp fyrverkeri fra åpne plasser. Oppskyting av fyrverkeri fra balkong er forbudt i hele Oslo. Håndholdt fyrverkeri er heller ikke tillatt. Vær varsom, bruk vernebriller ved oppskyting og rydd opp etter bruk.

 

Styret og medarbeiderne i borettslaget vil også benytte anledningen til å ønske alle beboere en riktig God Jul og et Godt Nytt år! 

 

 

 

Med vennlig hilsen

for Styret

0171 Plogveien Borettslag
_________________________________________
Klaus Owesen-Lein 
Kontormedarbeider


Styrekontoret: tlf. 22 27 79 34
Driftspersonalet: tlf. 22 26 42 29

E-post: post@plogveien.no / drift@plogveien.no 

Nettsider: www.plogveien.no 
_________________________________________

 

for PDF klikk her